De uitdaging!

De mogelijkheden!


Draaien op de schijf vergt je uiterste concentratie en een volledige overgave aan je gevecht met de klei. Je vergeet meteen je drukke bestaan! Ook met de techniek handvormen ben je er even helemaal uit en kom je tot prachtige resultaten die gezien mogen worden!

In het ruime atelier bevinden zich 8 elektrische draaischijven (Shimpo) en ruime tafels om aan handvormen te werken. Je kunt gebruik maken van de strengenpers of kleiwals en talloze gipsmallen. Ook kun je gebruik maken van een spuitcabine om je werk te glazuren.

Beginners en gevorderden werken naast elkaar. Dit onderlinge contact werkt inspirerend voor beide groepen. De maximale groepsgrootte bedraagt overigens  9-10 personen. In principe werkt iedereen vrij, maar als daar behoefte aan bestaat worden er opdrachten gegeven. Aan techniek en vormgeving wordt ruim aandacht besteed en de individuele begeleiding is groot.

De weekcursussen vinden plaats op donderdagavond 19:45 tot +/-22:15 uur of op vrijdagmorgen van 9:00 tot 11:30 uur/< Woensdagmorgen van 9 tot 11.30 uur.In de basisschoolvakanties wordt er geen les gegeven, evenals in de laatste week voor de kerst- en de zomervakantie en de eerste week na de zomer-en kerstvakantie.

Klik hier en lees goed de de ALGEMENE VOORWAARDEN . Wil je ervaren of dit iets is voor jou?  Klik hier om je aan te melden.

Er is misschien nog een plekje, neem contact met mij op!

Schrijf je nu in voor de cursus!